Sun, Sep 06 | Zoom

1st Annual BAY AREA W(h/a)acking Mini Conference

Registration is Closed
1st Annual BAY AREA W(h/a)acking Mini Conference

Time & Location

Sep 06, 2020, 12:00 PM – 3:30 PM PDT
Zoom

About the Event

Watch on: https://www.facebook.com/mykinfolkz

1st Annual BAY AREA W(h/a)acking Mini Conference  This expo is a mini conference that will highlight Waacking and Whacking culture on the West Coast and the San Francisco Bay Area, how it’s influence many generations.  We invite you to: -- learn more about different people's experiences about the revitalization of the dance traditions of Waacking and Whacking, a movement art born out of freedom of expression and resistance against homophobia and transphobia, done in the Los Angeles Gay Club scene. -- learn how you and your body relate to this movement tradition as we aim to grow in community with the Queer and Trans Communities of color in the Bay Area and regrowing. -- try something new, no matter how your body moves!  _______________________________ _______________________________________

SCHEDULE: ____________________ ____________________  Saturday Sept -- Film screening: ____________________  Sunday Sept. 6th: 1. Interview with Kumari Suraj [1 hr; 12pm-1pm]  -- 5 min Break --  2. Warmup and Class w/ James Severson, Rafi Darrow, & Gail Burks: Adapting Whacking to Your Body [45 min; 1;05pm-1:50pm] -- Location: inside at Spectrum’s Brick and Mortar + Rafi at home?  -- 5 min Break --  3. Class: Waackalicious w/ David X Johnson [30 min: 1:55pm - 2:25pm]  -- 5 min Break --  4. Community Panel: Experiences in Waacking, Whacking, and the Bay Area, with David Xone Johnson, Gail Burks, Ijay Espinosa, and James Severson

[1hr-1.5 hr; 2:30 pm- 3:30/4pm]  ________________________________ ________________________________________  ACCESSIBILITY INFORMATION TO COME

Tickets
Price
Quantity
Total
  • W(h/a)acking Mini Conference
    $0
    $0
    0
    $0
Total$0

Share This Event